EKO FOOD

Menu…

Afrika’nın orta kesimlerinde soğan, pirinç, sorgum, yam, muz, ıspanak, darı, hurma, bamya ve sarımsak yemek kültürünün ana bileşenleri.

Et olarak keçi ve tavuk kullanılırken balık da Orta Afrika mutfağında önemli bir yer tutuyor. Afrika’nın kuzey bölgelerinde ise daha çok Asya mutfağına yakın bir mutfak kültürü hâkim. Burada özellikle baharatlar ve et tüketimi oldukça yüksek. 

Doğu Afrika bölgesinde ise tahıl, darı, pirinç, yerel sebzeler mutfak kültüründe önemli bir yer kaplıyor. Bu bölgede özellikle Hindistan cevizinin sıklıkla kullanıldığı görülüyor. 

Sizlere bu lezzetleri İstanbula getirdik lezzet şöleni için bizim ile iletişime geçiniz.

EKO FOOD RESTAURANT

İSTANBULDA AFRİKA LEZZETLERİ

Eko Food ile Seçkin bir afrika yemek menünüsünün tadına varırken, muhteşem afrika kıtasının aromaların büyüsüne kapılıp,
afrikanın atmosferi tadar gibi ve yemek yemek istemez misiniz…

African

lezzetleri

African

Mutfagı

African

Yemekleri

Titus Fish and Stew

200

Yam & Egg

550

Yam Porridge

750

Tilaipia Fish

800

Tilaipia Fish Pepper Soup

750

Tilaipia Fish Pepper Soup

750

Poundoyam Okro Meat or Protein

750

Poundoyam Okro Meat or Protein

750

Poundoyam Ogbono Meat or Protein

750

Poundoyam Ogbono Meat or Protein

750

Garri Okro Meat or Protein

750

Banku Egusi Meat or Protein

750

Banku Egusi Meat or Protein

750

Banku Egusi Meat or Protein

750

Banku Egusi Meat or Protein

750

Banku Egusi Meat or Protein

750

Banku Egusi Meat or Protein

750

Fish Bbq

1200

Goat Meat Peper Soup

600

Chicken Peper Soup

400

STARTES/SIDE DISHES​

Peppered Chicken

250

Chicken & Chips

400

Fried Yam

400

Moi Moi

200

Plantains

300

Asun

500

DRINK

Vita Malt

200

Juice 1 Lt.

150

Fanta 33 cl.

100

Cola 33 cl.

100

Water

25

Sprite 33 cl.

100
Translate »
× Whatsapp