
EKO FOOD
Menu…
Afrika’nın orta kesimlerinde soğan, pirinç, sorgum, yam, muz, ıspanak, darı, hurma, bamya ve sarımsak yemek kültürünün ana bileşenleri.
Et olarak keçi ve tavuk kullanılırken balık da Orta Afrika mutfağında önemli bir yer tutuyor. Afrika’nın kuzey bölgelerinde ise daha çok Asya mutfağına yakın bir mutfak kültürü hâkim. Burada özellikle baharatlar ve et tüketimi oldukça yüksek.
Doğu Afrika bölgesinde ise tahıl, darı, pirinç, yerel sebzeler mutfak kültüründe önemli bir yer kaplıyor. Bu bölgede özellikle Hindistan cevizinin sıklıkla kullanıldığı görülüyor.
Sizlere bu lezzetleri İstanbula getirdik lezzet şöleni için bizim ile iletişime geçiniz.
EKO FOOD RESTAURANT
İSTANBULDA AFRİKA LEZZETLERİ
Eko Food ile Seçkin bir afrika yemek menünüsünün tadına varırken, muhteşem afrika kıtasının aromaların büyüsüne kapılıp,
afrikanın atmosferi tadar gibi ve yemek yemek istemez misiniz…
